MENÜ

                                   FREKVENCIA

 

MATUZALEM® Az élet molekulája

A MATUZALEM® szabadalommal védett, egyedülálló flavonoid komplex, amely tudományosan is ellenőrzött kiemelkedő hatással rendelkezik!
MATUZALEM®-re jellemző tulajdonságok!

A készítmény aktív összetevőjének kémiai összetétele:

Növényi eredetű flavonoid komplex, első sorban katekinok, leukoantocyanidinok, kyanidinok, és általánosan 3,5 flavon-diol derivátum. Ezek a komplexumok a készítményben mono-tól oligomér formákig vannak jelen. Fellelhetők többek közt a zöld és fekete tealevelekben, valamint a piros szőlő magjában.

Molekula tömegük 2000-5000 dalton között van és forgás/grammonként 1018 - 1022 párosítatlan elektronnal rendelkeznek.

Tulajdonságukra alapvetően a kifogó hatás jellemző, de a befogó és a kioltó hatás is megtalálható.
A hatóanyag előállítása EP 1999935267.7 szám alatt szabadalmaztatott (név, gyártástechnológia, molekula) nanotechnológiával történik.

A termék töménysége az élettani folyamatokhoz igazodik
A készítmény legnagyobb előnye, hogy a szervezet működéséhez elengedhetetlenül szükséges, a szervezet által előállított „L” típusú szabadgyököket (mivel a molekulák balra forognak) nem semlegesítik.

MATUZALEM® ősmolekuláinak működése a szervezetben!
A nanotechnológia révén a MATUZALEM® -ben levő ősi molekulák eredeti állapotukban vannak jelen. Ez azt jelenti, hogy a fermentációs (feltáró) folyamat végeredményeként kinyert molekulák nem billennek ki egyensúlyi helyzetükből és az elektromos töltésük egyensúlyban van. Ennek eredményeként az emberi szervezetbe bejuttatva úgy viselkednek, mintha az anyaszervezetben lennének, vagyis teszik az eredeti dolgukat, a rendcsinálást.  A MATUZALEM® fogyasztása során a szervezetbe jutó, a szervezet sejtjeivel intelligens módon kommunikáló ősi molekulák elsőbbségi sorrendben rendezik a sejtek egyensúlyi helyzetének visszaállítását, valamint jelentős mértékben gátolják a degenerálódott, mutálódott sejtek szaporodását. Kis molekula tömegük révén, szabadon átjutnak a sejtek citoplazmáján és az egyensúlyukból kibillentett sejteket, illetve azok alkotóelemeit a szabad elektronjaik révén egyensúlyi helyzetbe hozzák, vagyis visszaállítják az arany középutat, melynek eredményeként helyreáll a sejtek működése és a sejtek közötti információáramlás. Igen nagy számú szabad elektronjaik révén kifogják és vagy befogják a szervezetben jelenlévő szabad gyökkel rendelkező káros atomokat, molekula részeket, molekulákat. Az egyensúlyi helyzet rendezése során képesek az elektronjaik leadására is. Tehát a sejtek esetében elektront nem csak elvenni, hanem hozzáadni is képesek.
Más antioxidáns készítményektől mind az alkalmazott technológiában, mind pedig beltartalmi értékében és hatásfokában jelentősen eltér. Pl.: nem kell katalizátorként C vitamint szedni.

Története:

A MATUZALEM® készítmény több mint 30 éves kutatás eredménye.

2006-óta a magyar gyógyszertárakban is elérhető volt a MATUZALEM® folyadék változata. (gyártása 2011-ben megszűnt)

2009-ben Jan Keresztest a WIPO a legjobb gyártó címével tűntette ki a MATUZALEM® termék kifejlesztéséért, és gyártásáért.

2010 őszén a legújabb fejlesztések eredményeként került forgalomba a MATUZALEM® tablettás kiszerelése.

2011-ben a MATUZALEM® megkapta a MAGYAR TERMÉSZETGYÓGYÁSZOK SZÖVETSÉGE AJÁNLÁSÁVAL elismerést


A termékről további információt a www.matuzalem.hu oldalon talál.

 

A MATUZALEM® termékei csak rendelés alapján elérhetőek, és mindenkit közvetlenül a kizárólagos forgalmazó szolgál ki regisztráció után. A termékhez jutásának megkönnyítésére állok rendelkezésére telefonon, vagy e-mailen.

(adatok az elérhetőség fül alatt)

 

Asztali nézet